Què porta un tac tradicional?

Si ets un amant del menjar mexicà i dels tacs (i qui no ho és?!) probablement t’has preguntat en algun moment què porta un tac tradicional.

Al post d’avui responem a aquesta pregunta i us brindem alguns tipus sorprenents per gaudir dels vostres tacs.

Abans d’explicar què porta un tac tradicional, hem de definir què és un tac tradicional. Si per “tradicional” et refereixes a “el més comú”, aleshores hi ha un grapat de farcits que pots trobar a gairebé qualsevol lloc de tacs mexicans:

Al pastor
Pollastre
Birria
Barbacoa
Fesols
Peix
Xoriço
Carnites


Però, com probablement sàpiga, un gran tac és més que un saborós farcit. Qualsevol tac com cal necessita un o dos ingredients d’alta qualitat, com:

Coriandre
Cebes picades
Cebes rostides
Palta
Guacamole
Pico de Gallo
Lima
Rave

Finalment, necessitareu una salsa saborosa com el toc final que uneix tot. En la majoria dels casos, teniu dues versions de cada tipus de salsa: picant i sense picant. Si no és fanàtic d’encendre les papil·les gustatives, assegureu-vos de demanar salsa no picant (salsa que no pica).

Salsa vermella
Salsa verda
Pico de Gallo

Amb Tacs Tot Val

Un cop dit tot això, cal tenir en compte que la història del menjar mexicà ens diu que l’única regla dels tacs és que no hi ha regles.

Els mexicans posen gairebé qualsevol cosa que els agrada en una truita, en diuen tac, i ningú no s’immuta.

Per exemple, sabies que els tacs d’espagueti són comuns a Mèxic? Així mateix, els tacs de chapulines són un menjar típic d’alguns estats del sud de Mèxic.

Literalment no hi ha límits. A algunes persones a Mèxic els encanten els tacs de capseta, és a dir, els tacs farcits de toffee suau. Té sentit: després de tot, aquest és el mateix concepte darrere dels creps francesos!

Aleshores, si bé és normal preguntar-se què constitueix un autèntic tac tradicional, probablement sigui millor que facis el que fan els mexicans i gaudeixis de qualsevol tac que t’agradi sense pensar-hi gaire.

A Restaurant “La Adelita” tenim tot tipus de tacs. Vine a tastar-los, t’estem esperant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *