El coriandre i el menjar mexicà

El coriandre és una d’aquelles coses petites que poden marcar una gran diferència. Agafeu el menjar mexicà, per exemple. Menjar un tac o gaudir de guacamole fresc no seria el mateix sense aquesta herba finament picada.

Una llarga història

El coriandre (nom científic, Coriandrum sativum) té una llarga història. Per exemple, els romans col·locaven algunes llavors de coriandre (conegut com a coriandre) sota els coixins quan tenien mals de cap. Aquesta herba és molt coneguda a l’Índia ia tota Amèrica Llatina, però té un lloc especial al cor dels amants del menjar mexicà.

Afegeix un toc únic al menjar mexicà

Aquest membre de la família del julivert afegeix un toc únic de sabor a alguns plats i salses mexicanes populars, com fesols, bec de gall, salsa verda i guacamole.

El coriandre també és una presència constant a la vida dels mexicans. És a tot arreu, però, irònicament, de vegades passa desapercebut per aquesta mateixa raó. Quan les dones mexicanes compren els seus productes al mercat agrícola local, de vegades reben una petita quantitat de coriandre de cortesia. Cap lloc de tacs està complet sense coriandre. De fet, el coriandre i les cebes picades són els ingredients clàssics per als tacs.

Aquesta herba no només enriqueix plats a base de carn; de fet, el coriandre va molt bé amb els mariscs i és un ingredient essencial del cebiche.

No podem tenir prou de coriandre

Segons xifres oficials, Mèxic va exportar 64,647 tones de coriandre el 2017. Pots coronar molts tacs amb això! Els mexicans (i el món) no poden tenir prou coriandre. Les exportacions anuals de Mèxic d’aquesta herba han augmentat un 123,2% durant els últims sis anys, i els Estats Units són el comprador més important (98,1%).

A més de ser fresc i saborós, el coriandre també conté alguns nutrients importants. És una bona font de vitamina C i també aporta ferro, potassi, magnesi i manganès.

Potser la relació entre el coriandre i el menjar mexicà és tan especial perquè aquesta herba serveix com un contrapès fresc al picant del menjar mexicà. Un cop més, una prova de com les coses petites poden marcar una gran (saborosa) diferència.

A La Adelita Estimem el Coriandre

Al Restaurant La Adelita ens encanta com el coriandre realça el sabor de qualsevol platet o salsa, afegint un toc de color i emoció al teu menjar. Vine a comprovar-ho tu mateix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *