COM RECONÈIXER L’AUTÈNTIC MENJAR MEXICÀ?

El menjar mexicà és cada vegada més popular a tot el món. Tant se val on vagis, trobaràs un restaurant mexicà que serveix tacs, quesadilles, ous ranxers i altres delícies típiques.

Ens encanta l’atenció que la cuina mexicana està rebent a tot arreu, i ens encantaria veure persones a altres països adoptar el menjar mexicà i afegir el seu propi toc local. Tot i això, això també fa que molta gent es pregunti com reconèixer l’autèntic menjar mexicà.

A continuació trobaràs algunes de les característiques de l’autèntic menjar mexicà incloent, òbviament, els platets que servim a La Adelita!

És picant

L’autèntic menjar mexicà és picant. Però això no vol dir que qualsevol plat mexicà hagi de cremar-te la boca! En la majoria de casos, el picant es pot ajustar segons el gust personal. És per això que les salses són tan populars: fan que el menjar sigui més interessant, afegint la quantitat de sabor o picant que prefereixi.

Truites toves

Les truites suaus són una altra de les principals característiques de l’autèntic menjar mexicà. Ja siguin de blat de moro o de farina, les truites suaus són indispensables per menjar menjar mexicà. A molts països, els tacs són sinònim de menjar mexicà, i sense truites suaus no hi ha tacs! No obstant, els mexicans també usen les truites d’altres maneres. Per exemple, pots simplement enrotllar una truita i rosegar mentre menges, com fan algunes persones amb el pa.

Salses

Les salses són un aspecte únic del menjar mexicà. Hi ha tantes salses com regions a Mèxic. Abans esmentem les salses parlant del picant, però hi ha un altre aspecte rellevant. No totes les salses són picants; alguns estan fets només amb tomàquet i altres ingredients. Això és perquè l’acidesa del tomàquet compensa el picant dels xilis.

Aquest equilibri és la mateixa essència del menjar mexicà!

Ingredients

Certs ingredients són bàsics en el menjar mexicà. Aquests ingredients van ser utilitzats a Mèxic des de l’antiguitat i encara són molt importants. El blat de moro, els xilis, els fesols i els nopals són alguns dels ingredients que ja es consumien a Mèxic abans que els espanyols hi arribessin per primera vegada el 1492.

El blat de moro es fa servir per fer truites i pouole. Els fesols es preparen de moltes maneres; Prenguem, per exemple, fesols refregits o fesols xerrades. Els nopals són menys populars, però els mexicans encara els consumeixen sovint.

Gaudeix de l’autèntic menjar mexicà a La Adelita

Si el que vols és autèntic menjar mexicà a Andorra, Restaurant “La Adelita” és la teva millor opció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *